Kära kunder! TACK alla ni som stöttar oss genom att komma och handla! Butiken kommer att vara öppen även fortsättningsvis ordinarie öppettider. Vi håller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi följer noggrant utvecklingen av Covid19.

Butiken är vårt ansikte utåt, den drivs av oss medlemmar. Här fylls hyllor och montrar av våra välgjorda arbeten. Textila mönster, smycken, keramik, träarbeten och kläder; här hittar du den personliga presenten för alla tillfällen. Eller varför inte unna dig själv en handdrejad temugg eller en värmande stickad sjal?! Om du besöker butiken en vardag träffar du sannolikt Kristin som är butiksbiträde. Om du kommer en lördag möter du någon av medlemmarna som då tar hand om dig på bästa sätt. Medlemmar har möjlighet att disponera ett skyltfönster under en månad var. Håll utkik efter dessa ofta fantasifulla exponeringar!

Vår butik är centralt belägen bara ett stenkast från järnvägsstation och bussar, i ett av Malmös äldre kvarter med gamla charmiga hus och gator. En liten trappa leder in i butiken. Till den finns en ramp som vi gärna tar fram. Det finns också hjälpsam butikspersonal samt en hiss, som kan nås från fastighetens bakgård. Väl inne i butiken är det gott om plats och inga trösklar.

Aktuella gästmedlemmar

Google View360 in i butiken.

ÖPPETTIDER:
Vardagar 11-18

Lördagar 11-16

Formargruppen Butik och Galleri

Engelbrektsgatan 8, 211 33 Malmö

Tel: 073-984 16 99

info(at)formargruppen.se

www.formargruppen.se