Medlemskap

Medlemskap

Vi är stolta över den bredd som vår butik visar av material och tekniker, främst i keramik, silver, textil, trä och glas. Därför håller vi hela tiden utkik efter professionella konsthantverkare med självständigt uttryck som kan komplettera och berika vårt utbud.

Gästmedlemskap

Det finns två varianter av gästmedlemskap.

Alternativ 1

Medlemskap i 6 månader där du betalar en serviceavgift om 1000:- /månad exkl moms och 35% i provision. Du får en egen hyllplats (se bild). 

Alternativ 2

Medlemskap i 6 månader, ingen serviceavgift, 45% i provision. Du får ha ett fåtal unika produkter som placeras någonstans i butiken eller i vår ”unika hylla”.

Ansökan om gästmedlemskap

Skicka din ansökan till gastmedlem@formargruppen.se med följande innehåll:
– Namn, adress, telefonnummer, mail, hemsida
– Kort presentation av din bakgrund och verksamhet
– Bilder som är representativa för vad du vill sälja hos Formargruppen
– Skriv också kort varför du vill bli gästmedlem

Vi går igenom ansökningarna löpande. När du får erbjudande om gästmedlemskap ligger din aktuella period ofta några månader framåt i tiden.

Frågor om medlemskap besvaras av Formargruppens medlem Pernilla Svenre
Mail: ps@pernillasvenre.se

FAST MEDLEMSKAP

Fast medlemskap i Formargruppen kan sökas efter avslutad gästperiod. Som ordinarie medlem betalar du en serviceavgift om 1480:- exkl moms, och 20% i provision.

Vi är ett kooperativ vilket innebär att var och en arbetar i butiken ca 14 dagar om året och deltar i arbetsgrupper som ansvarar för olika uppgifter i föreningen. Du förväntas också delta i våra medlemsmöten som vi har minst 4 gånger om året.