Gästmedlemskap

Som gästmedlem hos oss får du möjligheten att visa upp och sälja ett representativt urval av dina produkter i en av Malmös bästa butiker för konsthanverk. Med ett central läge vid Lilla torg har vi en genomströmning av besökare från hela världen, besökare som uppskattar de närproducerade och handgjorda konthantverk vi erbjuder.

Vi är stolta över den bredd som butiken visar upp av material och tekniker, främst i keramik, silver, textil, trä och glas. Därför håller vi hela tiden utkik efter professionella konsthantverkare med självständigt uttryck som kan komplettera och berika vårt utbud genom att vara med som gästmedlemmar i vår butik.

Gästmedlemmars produkter syns även i butikens gemensamma skyltningar och i våra sociala medier, deras visitkort lämnas ut till kunder och de är representerade med namn och inriktning på vår hemsida. Gäster ansvarar endast för att hålla kontinuerlig kontakt med butiken och att hålla sina hyllor fina och välfyllda. Gästmedlemskap är även en förutsättning för framtida fast medlemskap i Formargruppen och kan sökas efter avslutad gästperiod.

Två alternativ av gästmedlemskap:

  • Alternativ 1: 6 månader: Du betalar 920 kr + moms i hyra/månad, samt 35 % i provision inklusive moms på din försäljning.

Hyllan för t ex keramik, glas, trä och textil är ca 80 cm bred och 40 cm djup och har 4-5 hyllplan.        Smycken visas i 1 låsbart glasskåp som är 175 cm högt, 38 cm brett och 30 cm djupt. Skåpet har 4 hyllplan.

  • Alternativ 2: 3 månader: Du betalar ingen hyra/månad, men betalar 45 % i provision inklusive moms på din försäljning.

Vi placerar då ut ett fåtal av dina produkter i Unika hyllan eller på olika platser i butiken som passar för skyltningen av just dina konsthantverksföremål.

Skicka in en presentation

Tycker du att möjligheten till gästmedlemskap låter intressant så kan du enkelt mejla in din CV med en kort kompletterande presentation av ditt arbete, bakgrund och din verksamhet till vår Gästmedlemsgrupp. Det material som lämnas in ligger sedan till grund för vårt urval, bra bildmaterial är A och O.

Mejladress: ansokan@formargruppen.se

Medlemmar i vår Gästmedlemsgrupp går igenom ansökningar löpande. När vi kontaktar dig angående gästmedlemskapet så ligger din aktuella period ofta några månader framåt i tiden.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss i butiken.