Vi firar 40 år!

2023 har Formargruppen funnits i 40 år. Detta tänker vi fira med pompa och ståt tillsammans med er kunder. Lördagen den 28/1 är ni alla inbjudna till kick-off i butiken. Vi bjuder på tårta! 

1983 var året som Formargruppen startade, därför har vi låtit oss inspireras av just 80-talet i de utställningar/installationer som medlemmarna skapar och som kommer att visas i vårt gallerifönster under året. 

Håll utkik här på sidan och på våra sociala medier för info om aktuella event. 

Vill du veta mer om Formargruppen och dess historia kan du läsa under fliken Info/Om oss 

Aktuellt

Picnic i det gröna
Picknick i det gröna
6/5 - 25/5

Inspirerade av 80-talslåten “Holidays in the sun” har Eva Larsen, Ebba Huberyc och Helena Andersson tillsammans skapat denna fönsterutställning.

South
SSDD
25 - 28/5

Under South Sweden Design Days hittar ni konsthanverkare i arbete i vår butik. 25/5: Anna Malmsjö Ahlberg – keramik 26/5: Åsa Erwall Simpson – smycken 27/5: Jola Glimäng – textil tuftning 28/5: Jytte Olsson – textiltryck

Galleriet_april
Big in Japan
25/3 - 29/4

Här ser du en skiss på den utställning som Jytte Olsson, Siv Andréason och Bertil Andréason visar i vårt gallerifönster i april. De har låtit sig inspireras av låttexten “Big in Japan” 

Gallerifönstret_mars
Jubileumslotteri
fr o m 1/3

Fr o m den 1/3 fylls gallerifönstret av vårt jubileumslotteri. Du som handlar för 500 kr eller mer i vår butik får en lott. Vinstlistan finns i butiken.

tårtkalaset
Tårtkalaset
28/1-25/2

Medlemmarnas installation “Tårtkalaset” visas i gallerifönstret. Installationen är skapad av Pernilla Svenre, Karin Meijer, Stefanie Hums och Sanne Dahlström.

tååårtan
Vi bjuder på tårta
28/1

Lördagen den 28/1 kl 12-16 bjuder vi alla våra kunder på tårta i butiken. Kom hungrig : ) Välkomna!